Dell Latitude E Руководство по эксплуатации | Dell Россия

Opțiunea de utilizare

Activați sau dezactivați Timp de utilizare: Activarea funcționalității Timp de utilizare: Faceți clic pe butonul Activează.

opțiunea de utilizare

Dezactivarea funcționalității Timp de utilizare: Faceți clic pe butonul Dezactivează. Partajare între dispozitive Selectați această opțiune dacă doriți ca rapoartele Timp de utilizare să includă timpul petrecut pe alte dispozitive pe care v-ați autentificat cu același ID Apple.

Cum se analizează opţiunea de utilizare a maşinilor „verzi”

Trebuie să selectați această opțiune pe fiecare dispozitiv pe care doriți să îl includeți în rapoartele aplicației Timp de utilizare. Această opțiune este disponibilă după ce opțiunea de utilizare autentificat cu ID-ul dvs.

opțiunea de utilizare

Includeți datele site-urilor web Selectați această opțiune pentru a include datee site-urilor web în rapoartele aplicației Timp de utilizare.

Această opțiune este disponibilă atunci când în bara laterală Timp de utilizare este selectat un copil din grupul Partajare familială. Utilizați Codul de acces pentru Timp de utilizare Selectați această opțiune pentru a securiza configurările timpului de utilizare și pentru a permite mai mult timp la expirarea limitelor.

opțiunea de utilizare

Nu puteți utiliza această opțiune pentru o persoană care are un cont de administrator pe Mac. Configurați Partajare familială Faceți clic pentru a configura Partajarea Familială. Consultați Configurarea Partajării familiale.

opțiunea de utilizare